Wilt u een reactie plaatsen of een ervaring delen dan kan dat hier. 

Reactie plaatsen

Reacties

Dion den Dekker
een maand geleden

Al een geruime tijd bezig om mijn overtollige kilo's kwijt te raken. Helaas was dit zonder succes en had ik het idee alleen maar meer aan te komen.
Gelukkig was Lisanne daar. Na een intake zijn we gestart met het op maat gemaakte voedingsschema. Goede begeleiding en het juiste advies hebben er voor gezorgd dat ik in een tijdsbestek van nog geen 2 maanden al ruim 10 kilo kwijt ben. Geen crash dieet waarbij je een hongergevoel houdt maar gewoon goed eten. Op alle vragen krijg ik duidelijk antwoord en waarom iets juist wel of niet werkt. Ik ervaar dat als heel fijn en zeer goed vol te houden.
Als iemand weet waar ze het over heeft dan is dat Lisanne wel en ik kan dan ook iedereen die twijfelt aanraden om toch de sprong te wagen.
Lisanne ontzettend bedankt voor alles en we gaan nog even door.

Theo Stevens
4 maanden geleden

Ik ken Lisanne nu al een paar jaar via onze gezamenlijke passie twee sporten ( kracht training en hardlopen) te combineren waar andere dat afraden. Iemand die een gezin heeft met zes kinderen en dan nog zoveel passie kan stoppen in haar sporten waaronder het lopen van de vier belangrijkste marathons laat anderen zien wat mogelijk is als je er voor gaat an je thuisfront je ondersteund. Mij motiveert ze al jaren met haar enthousiasme, inzet , glimlach en adviezen.

Annita
7 maanden geleden

Goh... er kan geen foto bij... wat jammer ;)
In juli 2020 vroeg Lisanne mij of ik een studieobject voor haar wilde zijn, want ze ging starten met de studie gewichtsconsulent. YES!!! Direct toegehapt.
Gek genoeg ging toen vrijwel gelijk de knop om.
In juli was ik 95 kg en toen ik eind augustus bij Lisanne officieel startte waren er al wat kilo's af.
Inmiddels zijn we een jaar verder en ben ik vanaf april al op hetzelfde gewicht.
In eerste instantie was mijn streven 80 kg. maar ik ben nog iets verder doorgegaan. Op de weegschaal bij Lisanne 72 (op mijn eigen 73).
Ook nu ik niet meer regelmatig naar Emmen ga, houden we wel contact. De stimulerende appjes en lieve woorden blijven je bij de les houden.
Mijn weegschaal zal mijn 'beste vriend' blijven, maar ik heb er het volle vertrouwen in dat ik dit vast kan houden.

Stephanie
9 maanden geleden

Vandaag bijna 34 weken zwanger. In het begin heb ik mij heel erg druk gemaakt om de extra kilo's die een zwangerschap eventueel met zich mee zouden kunnen brengen en heb ik al vroegtijdig contact gehad met Lisanne. Het advies qua bewegen en voeding heb ik ter harte genomen. In mijn tweede trimester ben ik getest op zwangerschapsdiabetes en helaas behoor ik ook tot dat clubje. Dat houdt in dat ik extra controles mbt bloedsuikerwaardes en gewicht krijg. Vandaag in mijn derde trimester ben ik in totaal 4 kilo aangekomen. Mijn waardes zijn keurig waardoor ik geen medische bevalling krijg en tot op heden geen insuline hoef te spuiten.

Levi
10 maanden geleden

Lisanne gevraagd om voor mij een marathon schema te maken. Ze was laaiend enthousiast en meteen begonnen na bespreken van mijn wensen. Het is een pittig schema met veel variatie, zit momenteel in de 6e week en merk al dat ik veel progressie heb gemaakt! Kortom aanrader dus!!