Hardlopen "loopt" inmiddels al vele jaren als een rode draad door mijn leven. Het geeft me rust, afleiding, uitdaging. Hardlopen geeft me een zekere discipline in het leven, zorgt voor vele sociale contacten en bovendien is hardlopen altijd en overal mogelijk,

Graag neem ik jullie mee op een aantal, voor mij, bijzondere hardloopreizen. Zou je hier meer over willen weten. schroom niet en stuur gerust een bericht!


Roparun 2019

In 2019 mocht ik met Team 61 Martini Ziekenhuis deelnemen aan de Roparun en dat jaar liepen we van Hamburg naar Rotterdam

Lees meer »

Jordanië September 2022

De wekker gaat al erg vroeg namelijk om 03.45 uur. Ik ben meteen wakker, ondanks dat ik mij nog wel moe voel. Ik neem mijn medicatie en loop naar de receptie voor mijn lunch box. Een goed gevulde box, maar hetgeen wat erin zit zijn met name croissants, bladerdeeg snacks en fruit. Ik eet de twee normale broodjes met honing en eet nog wat extra producten die ik zelf heb mee gebracht. Ik drink voldoende en maak nog een klein flesje met isotone drank voor vlak voor de start.

Lees meer »

Istanbul November 2020

Zondag ochtend 8 november. Na slecht een kleine 4 uur slaap. Gaat de wekker om 05.45 uur voor Miranda en mij. Uit bed douchen en alvast de hardloop kleding aan getrokken. Meteen voel ik me wakker na het douchen.

Lees meer »

Innsbruck April 2022

En we zijn in het schitterende Leutasch, Innsbruck, midden in de Oostenrijkse Alpen waar ik samen met Guido Tap en Alltractive een paar heerlijke dagen in de zonovergoten bergen ga doorbrengen!

Lees meer »