Mijn naam is Lisanne Langerijs-Vels (1984), gediplomeerd gewichtsconsulent, vitaliteitscoach en lifestylecoach en alles met betrekking tot voeding, sport en gezonde leefstijl heeft mijn interesse. Hierin blijf ik mij ook ontwikkelen door jaarlijkse cursussen en opleidingen te volgen.

Samen met mijn man Hans en onze 6 kinderen wonen we in Schöninghsdorf een dorp in Duitsland en heb ik een eigen praktijk in het centrum van Emmen.

Ik ben geboren en opgegroeid in Noord-Holland. Ik was het derde kind uit een gezin van 4 kinderen; 2 oudere zussen en een jonger zusje. Hier heb ik fijne herinneringen aan. 

De middelbare school verliep soepel, ik deed MAVO, HAVO en in mijn examenjaar van de VWO solliciteerde ik bij de politie Amsterdam-Amstelland en werd niet veel later aangenomen als Hoofdagent in opleiding. Niet alleen hier ontwikkelde ik al wat passie voor sport, maar ik ben ook nog eens getrouwd met een man die destijds gepassioneerd sport beoefende. Ze zeggen wel eens, waar je mee om gaat, word je mee besmet en zo is het eigenlijk ook gegaan. Waar ik eerst de sport als een soort "straf" ervaarde, begon ik steeds meer liefde voor sport te ontwikkelen.  Meer en meer ging ik aan krachtsport doen en kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik dit niet meer los wilde laten. Mijn baan bij de politie was van korte duur, na een heftige longembolie op 22 jarige leeftijd koos ik voor mijn gezin en gezondheid. 

In 2014 kreeg ik, na de geboorte van mijn dochter, te maken met een traag werkende schildklier,  Hierdoor was mijn energielevel erg laag.  Ik haalde uit deze negatieve diagnose alles wat haalbaar was. Zes zwangerschappen hadden mij al voor een groot deel gevormd. Ik ging ervoor! Ik dwong mijzelf, en anders mijn partner wel, om te beginnen met hardlopen. Ik kreeg zeker het eerste half jaar niet al mijn energie terug, maar het werd er ook niet slechter van. Na een half jaar merkte ik progressie. Ik viel af, kreeg mijn energie terug en werd ook nog eens sneller. Ik deed mee aan hardloopwedstrijden, maar ook aan sterkste vrouw wedstrijden! Een volstrekt onlogische combinatie. Ik merkte dat ik super fijn in mijn vel zat en het onmogelijke, mogelijk had gemaakt. Ik voel mij fit en sterk!

De afgelopen jaren heb ik spinninglessen, HITT (high intensity interval training) gegeven en begeleide ik mensen met afvallen, sport, vitaliteit, leefstijl en fit worden.